Portfolio

We hebben niet stilgezeten! Onderstaand een overzicht van onze activiteiten. Gebruik het portfolio om je te laten inspireren en kijk wat er allemaal mogelijk is. Helemaal onderaan vind je een complete lijst van onze klanten.

True Borreltaxi 2016

Op 20 januari 2016 werden de riksja's weer getransformeerd tot True borreltaxi's, net zoals in 2014. Het zorgde voor veel aandacht voor True, en ook de passagiers hebben zich vermaakt! Hostingbedrijf True sponsorde de exposantenborrel van de Webwinkel Vakdagen 2016 in de Jaarbeurs. Exposanten konden de Borreltaxi via Twitter boeken voor een opvallend ritje naar de borrel. Voor deze pendeldienst liet True de wielkasten van de fietstaxi's bestickeren en een reclamebord onder het bankje plaatsen.


Promotie Amstel Tapje

In april 2011 en 2012 werd het Amstel thuis-tapje gepromoot tijdens de Amstel Gold Race op de Kouberg in Valkenburg. We werden benaderd door een fieldmarketingbureau en hebben het eerste jaar 11, en het tweede jaar 10 fietstaxi's geleverd met de Amstel reclame op de wielkasten en op het bord aan de voorkant van de fietstaxi's. Ze werden gebruikt gebruikt om VIP's te vervoeren van het parkeerterrein van Holland Casino naar de VIP lounge. In dit geval heeft het marketingbureau zelf chauffeurs geregeld. Zoals uit de foto's blijkt, kunnen we een grote impact creëren op het gebied van promotie en reclame. Zowel de wielkasten en het reclamebord zijn bestickerd, en bieden een mobiel promotie-object voor uw reclamecampagne. Een gegarandeerde aandachtstrekker waar door het publiek veel over gepraat wordt.


AAI made with love op ShowUP beurs

AAI made with love, importeur van onder andere kussens en accessoires uit Azië, stond in augustus 2015 op de ShowUP beurs in Expo Haarlemmermeer, een inkoopbeurs voor woonaccessoires. AAI gebruikte een riksja van de Vervoering om hun beursstand aan te kleden en hun prachtige kussens te etaleren. Mooi voorbeeld van hoe onze riksja hier een decoratieve touch kan geven.


Promotie première Miss Saigon

In 2011 was de première van de musical Miss Saigon in het Beatrix Theater in Utrecht. De zes hoofdrolspelers (onder wie Kok-Hwa Lie, Stanley Burleson, Ton Sieben, Na-Young Jeon, Brigitte Heitzer en Edwin Jonker) werden in Dutch Studios in Amsterdam aan de Nederlandse pers voorgesteld, daar arriveerden zij geheel in de stijl van de musical en presenteerden twee nummers aan de pers.


Promotie Club Air

In 2011 werd De Vervoering ingeschakeld voor de promotie van Club Air. Tijdens tientallen dance-evenementen werd onze riksja veelzijdig ingezet om de club te promoten. De fietstaxi werd op maar liefst drie manieren gebruikt: als pendeldienst om bezoekers van het parkeerterrein naar de verschillende feestlocaties te vervoeren; om vanuit te flyeren en als decorstuk om bezoekers foto's te kunnen laten maken. Hierbij werd dus slim gebruik gemaakt van verschillende functies die de fietstaxi heeft, namelijk die van praktisch vervoermiddel, van opvallend object om aandacht mee te trekken en van de functie als display. Ook heeft Club Air een extra poster bevestigd aan de fietstaxi´s met daarop hun website om deze te promoten. Verder zijn ballonnen en slingers gebruikt om het partythema te benadrukken.


TV-opnames Zapp Live

Sophie van den Enk was in 2014 een van de kandidaten van Wie is de Mol. Het programma speelde zich dat jaar af in Azië. Toen Sophie werd uitgenodigd voor een interview in het televisieprogramma Zapp Live, vond dit interview plaats in een van onze riksja's om zo de Aziatische sfeer kracht bij te zetten en een opvallend plaatje te creëren.


Promotie Chocomel voor the China Festival of Lights

Voor Friesland Campina hebben we in 2009 een fietstaxi speciaal omgebouwd zodat er warme Chocomel kon worden geschonken vanuit de fietstaxi.

Dit voor het China Festival of Lights, een 2 maanden durend traditioneel lichtspektakel in Dierenpark Emmen. Bezoekers konden na de reguliere openingstijden genieten van een wandeling door het dierenpark in dat gehuld was in Chinese sfeer en cultuur, met lampionnen, levensechte tijgers en natuurlijk warme Chocomel!

In dit geval hebben we de decoratie niet alleen op de wielkasten geplaatst maar ook op de inbouw, die door ons op maat gemaakt werd. De draak maakt deel uit van het logo van het China Festival of Lights, en werd aangepast om de inbouw de juiste sfeer mee te geven.


De Opwekking, pendeldienst en promo voor MAF Nederland

De Opwekking is een jaarlijkse gezinsconferentie waar vlak voor Pinksteren het Pinksterfeest wordt gevierd. Voor de bezoekers is het een fiks eind lopen van het parkeerterrein naar het evenemententerrein, op Walibi Holland in Biddinghuizen. Van 2010 t/m 2015 konden de bezoekers tien van onze fietstaxi's gebruiken om deze afstand te overbruggen.

MAF, een stichting die een groot aantal hulporganisaties helpt in afgelegen gebieden, heeft 130 vliegtuigen die in 30 landen worden ingezet op plekken waar vervoer over land of water te onveilig of tijdrovend is. MAF koos voor de fietstaxi's als ludieke actie, met de nadruk op snel en veilig vervoer. Zo konden zij de aandacht vestigen op de rol van de MAF-vliegtuigen in arme landen: snel en veilig vervoer van zendingswerkers en hulpverleners naar moeilijk bereikbare locaties.   

De fietstaxi's werden hiervoor uitgerust met een reclamebord voorop, onder de bank.


Overzicht van onze klanten:

Commercieel:

Verrassend Valencia; Amstel Bier/ Amstel Gold Race/ Promotie Amstel Tapje Thuis; FrieslandCampina/ Chocomel/ China Festival of Lights in Dierenpark Emmen; Club AIR Amsterdam; Roompot Vakantieparken; Wereldwinkel/ display; KWS Den Haag/ opening nieuwe infrastructuur; ERA Contour Den Haag/ promotie nieuwbouwproject (pendel); BAM Drachten/ opening nieuwe infrastructuur; DB Activiteiten Den Haag/ 6 fietstaxi's voor intocht Sinterklaas; Martini Plaza Groningen; Evides Rotterdam/ intocht Sinterklaas; QUA Wonen Krimpen a/d IJssel/ promotie nieuwbouwproject; Imtech; ARCUS Domburg/ promotie (pendel); O&I Utrecht; Pasar Malam Den Haag; Atelierroute Kockengen; Reclamebureau Veldmark Zeist; PGGM Zeist/ intocht Sinterklaas; 4Motion Ede; COS Utrecht/ sportevenement; MoveOn Spijkenisse;

 

Media:

Omega Helden met Ben Ketting/EO, Bestemming Nederland met Koert Jan de Bruin/RTL4, Gek op Wielen met Bavo Galema; Music RiksjaRace/Je dag is goed met Jeroen van Inkel; Première Zoop in India, MTV Brand New, Kids Choice Awards Nickelodeon, De bruiloft van.../ Talpa (Tien); Buitengewoon VTM 2007 (België); De Wandeling/KRO, TV Opnames The Phone; Première Alle Tijd met Paul de Leeuw; Zapp Sport/Olympische Spelen/NOS; RTV Utrecht/ opnames; De Telegraaf; RTV Utrecht/TV Opnames Knooppunt Utrecht; EndemolShine/ Masterchef Holland; Stage Entertainment; Kids Sports News;

 

Festivals en evenementen:

TongTongFair Den Haag 2012 t/m 2016; Bevrijdingsfeest Almere; A day at the Park Amsterdam; Rock It Open Air Festival Maarseveense Plassen; Sprookjesfestival Arnhem; MAF Nederland: Opwekking 2012 t/m 2015; Pruvenement Mierlo; Gogbot Festival Enschede;

 

Beurzen:

WebWinkelVakdagen 2014&2016/ AnotherUniverse/ True; Emigratiebeurs Utrecht;

 

Overheid:

Ministerie van Verkeer en Waterstaat; Provincie Groningen/ ZieOmmeZijde Groningen; PvdA/ landelijke verkiezingscampagne; Verkiezingscampagne D66 Utrecht; Pro Oisterwijk/ gemeenteraadsverkiezing; Gemeente Zwijndrecht; Gemeente Hellevoetsluis; NS/ promotie Boekenweek; Indonesische Ambassade Den Haag; Autovrije Zondag Utrecht, Fides (woningstichting) (promotie); NL Doet Utrecht; ZINN Haren (pendel);

 

Scholen:

Fontys Hogescholen Tilburg/ Introductieweek (promotie); EuroCollege Rotterdam/ promotie; Hogeschool Utrecht; Nimeto Utrecht; ORS Lek & Linge;

 

Overig:

VAB Familiedag Circuit Zolder (België); IKV Pax Christie; ABvaKabo FNV;