Bekijk onze collectie

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod. De voertuigen kunt u huren én kopen.

Enkele van onze fietstaxi's
Enkele van onze fietstaxi's

Authentieke fietstaxi´s

We hebben een grote collectie tweepersoons-fietstaxi's. De bankjes bieden plaats aan 2 volwassenen, 1 volwassene met 2 kinderen of 3 kinderen. Een extra persoon fietst, die noemen wij de chauffeur. Op de authentieke fietstaxi's hebben we wat technisch vernuft losgelaten waardoor comfortabel kan worden gefietst. Zo hebben we een terugtraprem toegevoegd, en door het kleine verzet kun je licht fietsen. Ze hebben een comfortabele vering en de zitbreedte is minimaal 80 cm. Deze ruimere banken hebben we speciaal laten ontwerpen en maken de riksja's van De Vervoering uniek. Een afstand is 5 kilometer is goed te overbruggen. Op de foto een kleine greep uit onze collectie.

 


De elektrische fietstaxi
De elektrische fietstaxi

 *** NIEUW ***

 

Onlangs hebben we ons aanbod uitgebreid met elektrische fietstaxi's. Dit zijn splinternieuwe, op maat gemaakte fietsen in fietstaxi-stijl.

 

Elektrisch ondersteunde fietstaxi´s

Bijzonder is de electrische ondersteuning met behulp van een accu. Hierdoor wordt het trappen een stuk lichter en is een langere fietstocht geen probleem, ook niet met 1 of 2 passagiers op het bankje.

 

Eenvoudige instap

De instap is extra comfortabel gemaakt met een verstelbare treeplank die tot de grond verlaagd kan worden. Zo kunnen ook ouderen, minder-validen en mensen met een beperking moeiteloos plaatsnemen en genieten van een fietstocht.

 

Praktisch

Deze voertuigen zijn geschikt voor 2 volwassenen of 3 kinderen (de passagiers) en een fietser (de chauffeur). Het zitgedeelte en de rugleuning zijn voorzien van kussens en achter de leuning is extra opbergruimte ingebouwd waar je eventueel wat spullen in kwijt kunt.

 

Waarom kiezen voor een elektrische fietstaxi?

Deze fiets maakt een langere fietstocht mogelijk waar 2 à 3 mensen samen aan deelnemen. Dit leidt vaak tot ongedwongen gesprekken. Er hóeft niet gepraat te worden want er is onderweg genoeg te zien, maar het mag wel. Daarbij is het een bijzondere, laagdrempelige ervaring, iets om de sleur van alledag te doorbreken. Wat de fiets bijzonder maakt is dat hij geschikt is voor vrijwel iedereen. Als de chauffeur gezond van lijf en leden is, kan hij met gemak minder-mobiele mensen mee op pad nemen. Erg leuk voor kinderen, maar ook voor minder-valide ouderen die misschien al járen niet meer konden genieten van een fietstocht. Voor iedereen een onbetaalbare ervaring! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. 


Op maat gemaakte aanhanger met opbergruimte, voor de authentieke fietstaxi
Op maat gemaakte aanhanger met opbergruimte, voor de authentieke fietstaxi

Aanhanger en posterframe voor reclame en promotie

Deze aanhanger is in de stijl van de fietstaxi ontworpen en speciaal op maat gemaakt. Hij kan gehuurd worden voor promotionele activiteiten: er kan een groot posterframe op worden gemonteerd en de aanhanger zelf biedt opbergruimte voor samples en promotiemateriaal zoals handouts.

 

De aanhanger kan overigens ook achter een gewone fiets worden gebruikt.