Welkom op ons blog!

Volg onze avonturen en laat je inspireren, er is zoveel mogelijk!

26 november 2017: Onze electrische fietstaxi's in de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen

'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' is een indrukwekkende serie van Omroep Max. Een groepje ouderen vecht tegen het betuttelende regime van het verzorgingshuis en richt de Omanido-club op: Oud Maar Niet Dood. Maandelijks organiseert dit eigenzinnige groepje een activiteit om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en te genieten van het leven.

Afgelopen maandag ging de Omanido-club weer op pad. Het tripje van deze maand nam de leden mee op onze electrische fietstaxi's, voor een fietstocht door kleine, oude dorpjes en door ons mooie Nederlandse landschap. Bent u ook nieuwsgierig naar hoe dit er in de praktijk aan toe gaat? Kijk dan hier om alle afleveringen terug te kijken op NPO. De fietstaxi´s zijn terug te zien in het begin van de aflevering ´Juni´. Het is een geweldige serie die maar liefst 2 miljoen kijkers trekt, met sterke rollen van onder anderen Kees Hulst, André van Duin en Olga Zuiderhoek. Wilt u meer weten over de electrische fietstaxi's? Kijk dan hier of neem contact met ons op.

7 augustus 2017: Summertime!

Elektrisch ondersteunde fietstaxi
Elektrisch ondersteunde fietstaxi

Heb je onze nieuwe elektrische fietstaxi's al ontdekt? De elektrische ondersteuning maakt het extra aantrekkelijk om een langere fietstocht te maken en passagiers kunnen makkelijk plaatsnemen met de tot op de grond verstelbare treeplank. Dus voor iedereen, jong, oud, een gebroken pootje, minder-valide, kom mee, lekker naar buiten!

 

Interesse? Neem contact met ons op.

 


Blog juli 2017: Verrassend Valencia

Verrassend Valencia organiseert fietstochten en biedt de mogelijkheid om het mooie, oude Valencia op de fiets te ontdekken. Op eigen houtje, of via een uitgezette route. Verrassend Valencia breidt binnenkort haar fietsencollectie uit met een beçak van De Vervoering zodat ook minder-validen gewoon mee op pad kunnen om Valencia te ontdekken. We zijn er nu nog even aan aan het sleutelen om hem tip top te krijgen en dan mag hij emigreren naar het zonnige zuiden!


17 mei 2017: KWF Marathon tegen kanker in Alkmaar

Daisy Nikki Vlogfiets electrische riksja zorgriksja fietstaxi KWF marathon
Daisy en Nikki in de ´Vlogfiets´ met Bibian Mentel tijdens de wandelmarathon

Op NPO 1 werd deze fantastische actie van het KWF 's avonds in beeld gebracht. De aankomst van Bibian Mentel's wandelmarathon en ook die van Olcay Gulsen's triatlon kwamen in beeld. Bibian nam in haar voorhoede Daisy en Nikki mee, beiden in onze elektrische riksja, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Vlogfiets! Daisy heeft in haar strijd met kanker haar onderbeen verloren en doet daarom vanuit de Vlogfiets haar verslag. Mooi dat we een handje konden helpen.


28/01/2017 Chinees nieuwjaar

Display voor China Times
Display voor China Times

Op 28 januari werd in Den Haag het Chinees nieuwjaar groots gevierd. De kwade geesten van het vorige jaar werden weggejaagd met knallend vuurwerk en in het Stadhuis was er een drukbezochte viering met muziek, dans en cultuur. De China Times, een Chinese krant voor Nederland en Europa, huurde bij ons een riksja als blikvanger voor haar stand. Mooi in de schijnwerpers!

 

Bruiloft

Eerder deze maand werd een riksja gebruikt om een bruidspaar van de Vondelkerk - dwars door het Vondelpark - naar de locatie van hun receptie te vervoeren. We wachten met spanning af wat dit nieuwe jaar ons nog allemaal voor moois gaat brengen.


02/10/16 Nieuwste aanwinst

Aanhanger voor de fietstaxi
Aanhanger voor de fietstaxi

Een veelzijdige aanhanger voor de fietstaxi, in dezelfde authentieke stijl. Niet alleen handig om extra bagage in te vervoeren, maar eveneens geschikt om een staand reclamebord in te plaatsen voor uw promotionele activiteiten.

 

Interesse? Wij helpen u graag verder.


26/06/16 De Hart Hoofd-dag van Triodos in Zeist

Pendeldienst voor Triodos
Pendeldienst voor Triodos

De Triodos bank financiert duurzame ondernemers en organiseert jaarlijks een Hart hoofd-dag. Op zo'n dag kunnen klanten en belangstellenden zelf zien wat er in de praktijk met hun geld gebeurt. Ook gisteren was er weer een Hart hoofd-dag. Meerdere door Triodos gefinancierde ondernemers zetten hun deuren open zodat iedereen kan zien wat ondernemen met hart en hoofd inhoudt. Daarnaast werd er een rondleiding door het duurzame pand georganiseerd. Voor deze dag huurde Triodos Zeist een fietstaxi om klanten en bezoekers tussen hun twee dicht bij elkaar gelegen kantoren te kunnen vervoeren. Ook kinderen stonden weer te springen om een ritje met de pendeldienst te krijgen!


01/06/2016 Tongtong Fair in volle gang!

Sinds afgelopen zaterdag vindt de Tongtong Fair weer plaats op het Malieveld in Den Haag. Op deze drukbezochte pasar malam vind je een overvloed aan kramen met onder andere geweldig Indonesisch eten, allerlei mooie hebbedingetjes, workshops en muziek. Het is een drukte van belang en zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Kan nog tot en met het eind van deze week, 5 juni. En kom je met de trein? Dan kun je, net als in de voorgaande jaren, in onze beçaks van het station naar het terrein vervoerd worden, als dat geen luxe is! Ook handig als je met al je tasjes weer naar het station wilt :)


01/05/2016 Pendeldienst voor bouwbedrijf

Pendeldienst voor Matexi
Pendeldienst voor Matexi

Bouwbedrijf Matexi vervoert vandaag bezoekers van een evenement in Vilvoorde (België) naar haar nieuwbouwproject. Deze potentiële kopers worden in 8 beçaks van het stadscentrum naar de locatie van het nieuwbouwproject vervoerd. Matexi koos voor bestickering van het houten bord dat voorop de fietstaxi wordt gemonteerd om het bedrijf zo extra te promoten. De beçaks zijn hier keurig op tijd door het transportbedrijf opgehaald met een vrachtwagen en worden morgenavond weer teruggebracht.

 

Tegelijkertijd bereiden wij ons al voor op de Tongtong Fair die op 28 mei begint, altijd een enorm leuk evenement met veel enthousiaste reacties van bezoekers.

 


02/04/2016 Actie!

Na het zoals altijd rustige begin van het jaar beginnen de telefoontjes en e-mails alweer gestaag binnen te druppelen. Een huwelijk in augustus, wellicht een mooie promo-klus bij onze zuiderburen en definitief weer een pendeldienst voor de Tongtong deze zomer. Tijd om de beçaks uit hun winterslaap te gaan halen!


25/02/16 Reformatorisch Dagblad op Beurs Ahoy

Display voor de beursstand van het Reformatorisch Dagblad
Display voor de beursstand van het Reformatorisch Dagblad

Afgelopen week vond van dinsdag t/m vrijdag de gezinsbeurs Wegwijs plaats in Ahoy, met 200 standhouders en maar liefst 30.000 bezoekers! Maandagavond kregen we een telefoontje van iemand van het Reformatorisch Dagblad, een standhouder. Hun stand lag wat uit de loop en ze wilden graag een riksja huren om beter op te vallen. De gekozen riksja hebben we woensdag afgeleverd en het was een groot succes: veel meer aanloop en zichtbaarheid dan de dagen ervoor. Mede vanwege de mogelijkheid om in de riksja op de foto te gaan, wat ook door de jongere bezoekers erg werd gewaardeerd. Er zijn al plannen voor een riksja op een volgende beurs, en dan met bestickering. Leuk, zo'n spontane opdracht! Wilt u zich als standhouder ook beter onderscheiden van de grijze massa? Neem tijdig contact op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden .


20/02/16 Charmant entree bij Opium

Display en publiekstrekker voor restaurant Opium
Display en publiekstrekker voor restaurant Opium

Een Oosters accentje op een druilerige zaterdag in Utrecht. Dit is de riksja die bij restaurant Opium, in de Voorstraat, de bezoekers tegemoet komt. Een jaar of vijf geleden kregen we deze opdracht, lang genoeg geleden om er niet direct aan te denken toen ik toevallig door de Voorstraat liep. Toch leuk om dan ineens weer wat eigen werk te zien! De riksja is mooi zwart geschilderd en verwelkomt de bezoekers van dit moderne, Aziatische restaurant al van verre. En ook alle andere voorbijgangers kunnen er niet omheen. Dit restaurant heeft ervoor gekozen zijn logo, website en telefoonnummer op de wielkasten te plaatsen. Een stylish entree voor een modern restaurant.


19/02/16 Als je huurt bij De Vervoering

Authentieke beçak
Authentieke beçak

Dit is wat je krijgt als je bij ons huurt: een authentieke Indonesische fietstaxi met teakhouten betimmering, een zacht bankje met comfortabele rugleuning en alles in de oorspronkelijke staat. Precies zoals ze in Indonesië nog volop gebruikt worden. Voor een klein bedrag per dagdeel, meestal zonder dat je borg hoeft te betalen. En als het handiger is kun je hem al wat eerder krijgen en wat later laten ophalen. Ook kun je hem zelf komen ophalen bij onze stalling in het centrum van het land, met je eigen aanhanger of eentje die je van ons leent. Makkelijk toch? De lente komt er langzaam maar zeker aan, tijd om weer naar buiten te gaan..hint;) Wees er op tijd bij! We zijn dagelijks bereikbaar voor je vragen en boekingen.


15/02/16 Trek het publiek je winkel in!

Prachtige dispay voor de Rituals winkel in Antwerpen
Prachtige dispay voor de Rituals winkel in Antwerpen

Massa's mensen op straat, maar hoe trek je ze over je winkeldrempel? Alleen je etalage laten opvallen is niet genoeg, je wil dat het winkelend publiek je al van verre in het oog krijgt.

 

De riksja's zijn met hun opvallende, charmante en unieke uiterlijk echte publiekstrekkers en geven aanleiding tot positieve reacties van voorbijgangers. Als we de riksja van jouw reclame voorzien, kun je met dit paradepaardje rekenen op aanzienlijk grotere zichtbaarheid van je winkel - met relatief weinig moeite en voor een betaalbare prijs. Je kunt ze ook gebruiken om je waren op te etaleren. Wees creatief! We denken graag met je mee.


21/01/16 Opname BinnensteBuiten KRO/NCRV

Personenvervoer met niemand minder dan Alain Caron, voor de opnames van het TV-programma BinnensteBuiten van KRO/NCRV. De beçak werd met veel enthousiasme en herkenning door de oudere Indonesische gasten ontvangen, geweldig! 

 

 

Bekijk hier de uitzending van woensdag 10 februari.


11/02/16 Ibuku Zeist

Display van een ventkar van de Vervoering
Display van een ventkar van de Vervoering

Loop je door Zeist, zie je daar ineens eigen werk staan! Bij de Vervoering maken wij ook wel eens ventkarretjes, die net zoals de riksja's ideaal zijn om je winkel in de spotlights te zetten. Ibuku heeft er eentje buiten de winkel staan en stalt daar producten op uit. Ideale manier om te zorgen dat je opvalt tussen al die andere winkels.

Deze ventkar is door toko Ibuku gekocht nadat we er eentje over hadden van de première van Miss Saigon (zie portfolio). Deze ventkarren kunnen we op bestelling leveren.


05/03/16 Huwelijk in Zeist

Wij mogen het trouwvervoer verzorgen voor een bruiloft in Zeist! Hopelijk een al mooi lentezonnetje, zo begin maart.


22&25/01/16 Open dagen ORS Lek en Linge

Voor het derde jaar op rij gaan 3 fietstaxi's deze vrijdag en maandag de bezoekers van de open dagen van de school ORS Lek en Linge vervoeren. Hopelijk kunnen we hier binnenkort nog wat foto's van plaatsen.


21/01/16 Welkom op de gloednieuwe site van De Vervoering!

Sunshine on a cloudy day..
Sunshine on a cloudy day..

Inmiddels is deze nieuwe website van de Vervoering pas een kleine 2 weken oud, een jonkie dus nog. We hebben hard gewerkt om voor jullie een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site te maken waarop je makkelijk kan vinden wat je zoekt, en die je inspiratie geeft over hoe je de beçaks voor persoonlijke doeleinden of voor je bedrijf kunt inzetten. We hebben nog een massa foto´s van de fietstaxi´s zelf, de evenementen waar we de voertuigen voor hebben mogen leveren, etc, en ook die worden zeer binnenkort toegevoegd. Als je nog tips of opmerkingen hebt, laat dan vooral een reactie achter! Voor vragen en informatie over boekingen kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen.


20/01/16 True sponsort Borreltaxi op de Jaarbeurs

voorbeeld bestickering reclame wielkast True borreltaxi sponsoring
Pendeldienst voor True

Na 2014 werden ook dit jaar weer de 'Borreltaxi's' ingezet. Hostingbedrijf True sponsort de exposantenborrel van de Webwinkel Vakdagen 2016 op de Jaarbeurs. Exposanten konden de Borreltaxi via Twitter boeken voor een ritje naar de borrel. Voor deze pendeldienst liet True de wielkasten van de fietstaxi's bestickeren. Kijk voor nog veel meer leuke foto's bij het portfolio.

 


16/01/16 Opname Masterchef

Onze mooiste blauwe beçak heeft het decor van Masterchef voorzien van een Oosters tintje! Nou wachten op de uitzending, zodra we de datum weten posten we die natuurlijk ook.


11/01/16 Er wordt weer getrouwd!

Ditmaal helpt onze fietstaxi om van het huwelijk van een kersvers echtpaar uit Hilversum een onvergetelijke dag te maken. Gefeliciteerd newlyweds!