Ontdek hoe u met de decoratieve fietstaxi's uw evenement, product of dienst krachtig kunt onderscheiden van de grijze massa. Vind hier alles op het gebied van pendeldiensten, marketing en reclame, promotie en bemiddeling.

Een pendeldienst van riksja's vervoert bezoekers van, naar en op uw evenement en biedt bijzondere reclamemogelijkheden.

Tongtong Fair pendel fietstaxi Den Haag Centraal Station
Pendeldienst Tong Tong Fair Den Haag

Een pendeldienst, een soort taxidienst, vervoert uw bezoekers tussen bijvoorbeeld een station of parkeerplaats en uw evenement. De fietstaxi's lenen zich hier uitstekend voor. Ze zijn comfortabel, betaalbaar en heel geschikt voor iedereen, maar ook voor praktisch vervoer van minder-validen, ouderen en kinderen. We kunnen de wielkasten voorzien van uw reclame (zie 'Mogelijkheden voor reclame' hieronder), zo zet u uw evenement op een originele manier in de schijnwerpers. Deze taxidienst wordt regelmatig ingezet, bijvoorbeeld al jaren achtereen door de Tongtong Fair, de grote pasar malam in Den Haag.

Tegenwoordig hebben we ook elektrische fietstaxi's, ook ideaal als pendeldienst. Kijk hiervoor bij ons aanbod.

Wilt u de pendeldienst inzetten en er graag chauffeurs bij huren? Laat het ons even weten.

 


Een fietstaxi als display is een ware blikvanger voor uw beursstand, winkel of restaurant. In authentieke vorm of aangepast aan uw stijl, en met gebruik van de reclamemogelijkheden.

Rituals display Antwerpen winkel promotie bestickering
De display van Rituals in Antwerpen

De decoratieve beçaks zijn echte aandachtstrekkers. Pas de fietstaxi desgewenst aan in de stijl van uw winkel, zoals Rituals hem gebruikt als aantrekkelijke display voor zijn vestiging in Antwerpen. Stal uw producten erop uit met behulp van onze speciale module of deel hapjes of promotiemateriaal uit vanuit de fietstaxi. Zo geeft u uw bezoekers en voorbijgangers iets moois om over te praten! Het geeft u direct bereik van uw doelgroep en een positieve impact op de merkbeleving.

Hetzelfde kunt u doen voor uw beursstand, zo onderscheidt u zich met gemak van de grijze massa en krijgt u gegarandeerd veel aandacht van het publiek. Bestickering van de wielkasten zet uw bedrijf nóg meer in de schijnwerpers.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact met ons op.

 


Fieldmarketing: onze riksja trekt op aantrekkelijke wijze alle aandacht van het publiek naar uw merk.

Zet de fietstaxi's in om uw sampling- of promotiecampagne onder de aandacht te brengen, ze zijn ideaal om flyers of samples vanuit uit te delen. Ze mogen zelfs zonder vergunning in drukke winkelstraten rijden. Een maximale impact op zichtbaarheid en merkbeleving, met een minimale impact op uw reclamebudget. Maak voor nog meer aandacht gebruik van onze mogelijkheden voor bestickering van de wielkasten en een reclamebord voorop.


Twee mogelijkheden voor reclame op de riksja:

Omdat de riksja's enorme eyecatchers zijn, trekken zij sterk de aandacht van voorbijgangers en verkeer. Hierdoor hebben zij een veel grotere impact dan andere typen straatreclame: hier wordt over gepraat - en dus ook over uw product of dienst - zonder dat de reclame als opdringerig wordt ervaren. Uw merk laat dus een positieve indruk achter. Zo maakt u op een originele manier doeltreffend reclame voor uw bedrijf. Hieronder leest u meer over de mogelijke uitingen van uw reclameboodschap.

Display voor Rituals met een prachtig strakke vormgeving
Display voor Rituals met een prachtig strakke vormgeving

Reclame op de wielkasten

 

De wielkasten van de riksja's kunnen professioneel bestickerd worden met uw reclame of een boodschap in uw huisstijl, of afbeelding die past bij uw doel. U levert het ontwerp, wij doen de rest. Simpel en doeltreffend. Kijk voor nog veel meer foto's in ons portfolio.

Reclamebord voorop de riksja voor het tapje van Amstel
Reclamebord voorop de riksja voor het tapje van Amstel

Reclame op een bord voorop de riksja

 

Behalve bestickering van de wielkasten kunt u ook een bord plaatsen voorop de riksja, of kiezen voor beide. Zo wordt uw merk nóg zichtbaarder en profiteert u nog meer van de reclamemogelijkheden die de riksja biedt. Ook hiervoor levert u ons alleen het ontwerp, en verzorgen wij de rest. Zoals u ziet, wordt regelmatig voor beide mogelijkheden gekozen.


Sponsoring

Riksja voor Serious Request met vermelding van sponsors
Riksja voor Serious Request met vermelding van sponsors

Omdat de wielkasten kunnen worden bestickerd en ook het bord voorop de fietstaxi van een reclame-uiting kan worden voorzien, lenen de voertuigen zich uitstekend voor sponsoring. Zoals hier, waar Serious Request de advertentieruimte op de wielkasten gebruikte om de sponsors te vermelden.

 


Entertainment

entertainment riksja fietstaxi
Sprookjesfestival in Arnhem

De riksja´s zijn ideaal voor entertainment-doeleinden. We verzorgen de bestickering van de wielkasten en geven de fietstaxi desgewenst een mooi bijpassend kleurtje, zoals hier voor het Sprookjesfestival in Arnhem. Hij werd gebruikt voor een rondrijdende act om de kinderen te vermaken. Op verzoek is de fietstaxi opnieuw geschilderd. Het wagentje erachter diende om de spullen voor de act gemakkelijk te kunnen vervoeren. Inmiddels beschikken wij over een nieuwe aanhanger die gemaakt is in dezelfde stijl van de fietstaxi. Kijk hiervoor bij ons aanbod.


Bemiddeling in het huren van bijzondere en klassieke voertuigen zoals bussen en oldtimers.

Naast een eigen collectie voertuigen beschikken wij over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk van relaties op het gebied van bemiddeling. Zo kunnen wij u aan een verscheidenheid van bijzondere en klassieke voertuigen helpen. Van tuktuk tot step, en van Amerikaanse schoolbus tot Engelse dubbeldekker, bij De Vervoering zijn er volop mogelijkheden. Wij informeren u graag.