De mogelijkheden voor bruiloft, aankomst en meer.

Gaat u trouwen? De fietstaxi is de eyecatcher op je huwelijk (na de bruid natuurlijk). Ook aantrekkelijk voor de bruiloft met een kleiner budget, en lekker milieuvriendelijk.

Fotoreportage huwelijk bruiloft becak riksja entree betaalbaar goedkoop origineel
- trouwreportage -

Voor de aankomst op je bruiloft kun je natuurlijk voor een limousine of oldtimer kiezen. Maar heb je wel eens aan een riksja gedacht? Super origineel, heel betaalbaar, groen en absoluut in het bezit van de wow-factor. Kies bij ons de fietstaxi die je het mooiste vindt en die het beste past bij de stijl van je huwelijk. Versier hem uitbundig met bloemen, linten en ballonnen. Als je wil, decoreren we de wielkasten professioneel in de stijl van jouw bruiloft, met bijvoorbeeld een mooie boodschap of kleur. Bereid je voor op een spectaculair entree! 

Een fietstaxi komt met gemak op minder toegankelijke plekken zoals in een stadscentrum, en geeft je bovendien een sfeervol decor voor een onvergetelijke fotoreportage. Of laat de gasten plaatsnemen voor hun ingesproken felicitaties aan het bruidspaar. Neem contact met ons op voor nadere informatie en reserveringen.


Familiedagen en bedrijfsuitjes

Gebruik de fietstaxi's als vervoer van een verzamelplaats naar een café, restaurant of andere gelegenheid. Zet ze in bij een (deel van) een speurtocht of stadswandeling. Tijdens familiedagen vormen de (elektrische) fietstaxi's praktisch vervoer voor opa en oma, de allerkleinsten en voor minder-validen. Ook leuk: jong fietst, oud(er) laat zich vervoeren!


Feesten, (in)tochten en aankomsten

riksja fietstaxi feest intocht optocht carnaval vrijgezellenfeest budgetvriendelijk spectaculair
- aankomst op een gala -

De fietstaxi wordt regelmatig gebruikt voor een spectaculaire, originele en budgetvriendelijke aankomst op een feest of gala. Hij leent zich ook goed voor vervoer van en naar uw feestlocatie. Ook op vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, optochten en bij carnaval zijn de riksja's een waardevolle aanvulling op het feest. Ze worden overigens met regelmaat door zwarte pieten bemand tijdens de intocht van Sinterklaas.