Prijzen

U huurt al een fietstaxi vanaf € 50 en daarvoor vragen we in de meeste gevallen geen borg. Als u zelf een auto met trekhaak hebt, kunt u bij ons voor € 35 een aanhanger huren zodat u het transport zelf kunt regelen. Informeer naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een gerichte prijsopgave.

 

In overleg krijgt u de fietstaxi kosteloos enige tijd voor uw evenement bezorgd, en brengt u deze pas na de huurperiode weer terug. Dit geeft u wat meer flexibiliteit.


Transport

Wilt u de fietstaxi's graag naar een locatie van uw voorkeur laten vervoeren? Dan verzorgen wij het transport, ongeacht het aantal gehuurde voertuigen. Zelf ophalen is ook mogelijk. Als u onze aanhanger wilt huren, kunt u zelf het transport van de fietstaxi regelen. Vragen? Laat het ons weten, dan helpen wij u verder.


Chauffeurs

Wij helpen u graag op weg. Daarom kunt u behalve voertuigen, ook fietstaxichauffeurs inhuren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.


Overig

Voor het gebruik van een (elektrisch ondersteunde) fietstaxi is geen vergunning nodig. De enige voorwaarde is dat het terrein begaanbaar is, dus een goede ondergrond zonder hoge drempels of gaten in de weg. Wij leveren in zowel Nederland als België. Bezichtiging van onze voertuigen is op afspraak mogelijk. Voor scholen hanteren wij een aangepast tarief. Wilt u een fietstaxi huren? Wees er op tijd bij!


Groen

Door voor een fietstaxi te kiezen, kiest u voor een bewuste en milieuvriendelijke vorm van vervoer. En daar zijn wij best trots op.